De actualitate

Cica la Podari in Dolj, patronul unui restaurant care le promisese petrecaretilor de anul nou un meniu si le-a oferit in schimb altul. Acum se plange ca bucataria si camara restaurantului au fost devastate. Pentru ca sunt doljeni de-ai mei toti si mediatizarea cazului e mult prea mare, nu ma rabda inima sa tac.
Ca patronul restaurantului a cam vrut sa-si traga partea leului sunt sigura si este clar. Toti mesenii s-au plans de calitatea bucatelor si cand a fost cautat pentru reclamatii nu a fost de gasit nici el si nici alt cadru de conducere, cineva care sa ia masuri. Sa iei banii oamenilor si sa-i lasi cu niste chelneri si bucatari, e clar ca nu ai avut ganduri bune.
Ca s-a furat tot ce le-a picat in mana, iar sunt convinsa. Ca nu mesenii au facut asta, sau nu toti cei care au mers sa-si pregateasca singuri mancarea, din nou cred ca e clar. Presupun ca angajatii, prost platiti dealtfel, au profitat si ei de ocazie sa-si traga partea leului. Ca de, se cam simteau cu musca pe caciula, din moment ce in loc sa ramana la datorie si sa astepte sa vina patronul sau politia sa calmeze spiritele, au ales sa dea bir cu fugitii. Presupun ca o eventuala revolta era luata in calcul inca dinainte de inceperea serii.
Daca tu, patron de restaurant, auzi de la angajati (sunt singura ca macar unul din ei a sunat si patronul) si de la politie, pentru ca e imposibil ca politistii sa nu=l fi contactat telefonic macar sa-l intrebe de sanatate si sa nu apari la localul tau pana a doua zi, la nu stiu ce ora, inseamna ca esti escroc de-a binelea si stiai de la bun inceput ca teapa pe care vrei sa le-o servesti celor ce ti-au platit pentru o noapte de petrecere e chiar nesimtita.
Ca inspectorii de la protectia consumatorului nu au gasit nimic in neregula, e din nou la mintea cocosului. Pai, unde lipseste partea leului, ce mai conteaza ceva dat de „plocon” unor inspectori subiectivi, pentru a scoate lucrurile curate ca lacrima si a face negrul alb imaculat? Doar paguba se va recupera in totalitate, cu siguranta de la nesabuitii care au indranit sa-si faca singuri dreptate.
Imi pare rau ca astfel de lucruri se intampla la mine acasa. In acelasi timp, sunt constienta ca asta este situatia in toata tara si sincer, nu siu ce ma scarbeste mai tare. Conditia consumatorului roman care se lasa prostit si plateste bani buni desi stie ca respectivul patron este un tepar, sau smecherasii care se invartesc si ies de fiecare data basma curata cu concursul unor inspectori platiti din bugetul statului tocmai pentru a-i trage la raspundere pe escroci.

Scrie un comentariu

Din categoria Uncategorized

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s