Noapte in munti. Si-n minti.

Cam aşa şi-au dat autorităţile române cu stângul în dreptul şi cu abur în nasul nostru. Nici usturoi n-au mâncat, nici gura nu le pute. Un raport impersonal, rece, în care nimeni nu-şi asumă vina pentru moartea unor oameni. Mi-e scârbă!!

Inchirieri de idei

Explicatii si intrebari la raportul oficial al accidentului din Apuseni

Revin aici cum am promis in postul precedent cu cele mai interesante secvente din partea a doua a incidentului din Apuseni: cautarea. Cautarea acului in carul cu fan si a competentei reale intre angajatii pe mii de euro ai statului. Cum incep lucrurile: 

„- În jurul orei 16.01 copilotul RĂZVAN PETRESCU l-a sunat pe tatăl lui şi i-a spus că au aterizat forţat, între Peştera Scărişoara şi localitatea Beliş, că toţi sunt în viaţă şi că el are picioarele rupte;

– La ora 16.05, secretarul de stat dr. Raed ARAFAT – l-a informat despre accident, prin SMS, pe inspectorul general al IGSU – general de brigadă Ion BURLUI, ca urmare a convorbirilor telefonice purtate între dr. Zamfir – membru echipă aeronavă, dr. Irinel Popescu (Spitalul Fundeni) şi dr. Zota (Agenţia Naţională de Transplant).

– 16.06: dr. Radu Zamfir (pasager…

Vezi articolul original 1.243 de cuvinte mai mult

4 comentarii

Din categoria Uncategorized

4 răspunsuri la „Noapte in munti. Si-n minti.

 1. Zilnic, autorităţile române îşi dau cu stângul în dreptul, dar nu suficient de tare că nu urlă de durere! România celor din Bucureşti nu este şi România noastră! Ei nu au nimic în comun cu noi. Am încetat de multă vreme să-i mai ascult, vorba ta, îmi provoacă o imensă scârbă! Muntele este, nici nu ştiu cum să-i spun, o imensă, uriaşă entitate pe care n-o poţi confunda, nici măcar din greşeală, cu o hartă. M-am născut la munte, am stat pe munţi veri întregi cu tata, şi ştiu cât de misterios, dar şi înspăimântător poate fi. Dar muntele este frumos, atât de frumos, încât numai cine nu l-a gustat, mirosit, mângâiat, nu-l poate înţelege! Pe munte trebuie să păşeşti cu smerenie, ca-ntr-o biserică.
  Regret profund moartea acelor oameni!

  Apreciază

  • Ai mare dreptate! Sunt mulţi care îşi dau cu părerea fără să aibă habar despre ce vorbesc. Şi ce e înspăimântător, e că sunt prea mulţi habarnişti în funcţii cheie. Raportul publicat de Lucian e cel oficial. Te ia groaza!

   Apreciază

 2. Refuz sa ma gandesc ce fel de oameni ocupa locuri de munca la IGSU si la ISU. Cata pregatire practica si cata probitate morala au! Scarba va deveni o senzatie generalizata, Lucia!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s