Sărbători cu bine!

A venit şi Ajunul. Eu nu ştiu când a trecut anul acesta şi a fost unul atât de greu cum parcă nu mi-aş mai dori. Nu mai spun a fost cel mai greu, de câtiva ani Dumnezeu se încăpătânează să-mi demonstreze că se poate şi mai rău în fiecare an şi că mă poate împovăra cât nu credeam c-aş putea duce. Şi-am dus la viaţa mea, nu glumă! Anul ăsta nu cer nimic, aşa că nu-i cazul să-l trimiteţi pe moş şi pe la mine, că eu nu-l mai aştept, încui uşa deseară. L-am aşteptat destul degeaba. Îmi las soarta în mâinile lui Dumnezeu şi fie ce-o fi.

Eu vin azi să vă cer iertate dacă v-am supărat cu ceva, v-am dezamăgit şi v-am cam neglijat în ultimul timp. Mi-am luat o pălărie mult prea mare pentru puterile mele şi am sfârşit prin a neglija ceea ce-mi făcea mai mare plăcere. O să mă străduiesc să schimb lucrurile.
Vă mulţumesc tuturor pentru că sunteţi prietenii mei, mă citiţi şi-mi sunteţi alături chiar dacă am ajuns atât de rar în ultimul timp pe aici, şi vă dorest sărbători binecuvântate, cu veselie, pace şi căldură în case. Să preţuiţi fiecare clipă alături de cei dragi vouă, să iertaţi şi să vă iertaţi pe voi, să aveţi parte numai de bine şi fericire!

Crăciun fericit, dragii mei!!!

17 comentarii

Din categoria Uncategorized

17 răspunsuri la „Sărbători cu bine!

  1. Crăciun fericit și luminat de spiritul lui binefăcător!

    Apreciază

  2. Mulţumesc, Petru! Crăciun fericit şi ţie!

    Apreciază

  3. Sarbatori linistite in pace si armonie!

    Apreciază

  4. Craciun cu sanatate si suflet linistit, Lucia!

    Apreciază

  5. Crăciun Fericit ❤ 🙂

    Apreciază

  6. Crăciun fericit, dragă Lucia! Binecuvântarea Domnului în tot ce faci!

    Apreciază

  7. Anul trecut mă supărasem şi eu pe moş. Anul acesta nu-mi mai pasă. Ai grijă ce-ţi doreşti. Zile senine li fericire,

    Apreciază

  8. Degeba ai încuiat ușa, că spiritul lui a intrat pe gaura cheii și ți-a dat harul să faci haz de necaz. Crăciun vesel în continuare!

    Apreciază

Lasă un comentariu